Yücetepe Şehit Selahattin YILDIRIM Ortaokulu

Vizyon: Farklı düşüncelere saygılı, bilimsel düşünme gücüne sahip, teknolojiyi kullanabilen, öğrenmeyi öğrenen mutlu ve üretken bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimiz başta olmak üzere bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde edebilen, kullanabilen, üretebilen ve paylaşmayı bilen bireyler olarak yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş hatta aşıp yön vermeye talip olan bir nesil yetiştirebilmek, onların yurt sevgisi ile dolu, ülke kalkınmasında severek görev alma isteği duyabilen, toplumsal sorumluluğunun bilincinde olan, kendini önemseyen bir nesil yetiştirebilmek, öğrencilerimizin elde ettikleri bilgi birikimlerini, sahip oldukları ahlaki , milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak etrafımızı güneş gibi aydınlatmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 8.35-14.55
Servis Bilgisi: 8.35-14.55
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04362372040

WEB - https://yucetepesehitselahattinyildirmoo.meb.k12.tr

Adres - Yücetepe Köyü / Muş

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - YÜCETEPE KÖYÜ MERKEZ / MUŞ

Adres - Yücetepe Köyü / Muş

Ulaşım ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE YAPILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MUŞ MERKEZE 34 KM